Upozornenie pre trénerov s kvalifikáciou II/B, UEFA "A", UEFA Pro

sfz seminarUpozorňujeme trénerov, ktorý majú kvalifikáciu II.stupňa B licencie (II/B) a vyššiu a končí im platnosť ku dňu 31.12.2013 aby si posielali prihlášky na seminár k predĺženiu na SFZ Trnavská cesta 100 82101 Bratislava. Seminár pre túto kvalifikačnú triedu a vyššiu sa bude konať 2. a 3. decembra 2013 v Senci.

 

Prihlášku na predĺženie neplatnej licencie II. kvalifikačného stupňa B licencie (II/B)  do Senca si stiahnite TU  Poplatok je 17 euro ktoré zaplatíte na mieste usporiadania semináru v Senci. Ak tréner tohto kvalifikačného stupňa nemá záujem o rekvalifikáciu na UEFA A, tak sa zúčastní na seminári v Nitre a poplatok zaplatí vopred.

Seminár na predĺženie platnosti licencie kvalifikačnej triedy III/C, alebo UEFA B sa koná v Nitre dňa 17. novembra 2013. Na tento seminár sa treba dopredu prihlásiť. Prihlášku si stianete  TU . Polatok za seminár sa platí vopred podľa pokynov na prihláške.

Prihlášky posielajte poštou na adresu ZsFZ, Rázusova 23, 940 01 Nitra, alebo elektronicky na e-mail: Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.

Poplatok je 17 euro. Tento treba zaplatiť dopredu a dokladom o zaplatení sa preukázať pri prezentácii.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

futbalnetlogo

logozsfznew

logoufts white 500

sfzlogo 200 200

eufa respect logo

fairplay

Top
Súbory cookie nám uľahčujú poskytovať pre Vás naše služby. Používaním týchto stránok nám dávate súhlas používať súbory cookie. Zároveň súhlasíte s Pravidlami ochrany osobných údajov na tejto stránke.