Letná futbalová škola Jozefa Barmoša

logobarmos
"Jedinečnosť, kvalita a tradícia."
Barmoš camp organizujeme od roku 2008. Vystriedalo sa v ňom takmer tisíc chlapcov z 13 rôznych štátov (Anglicko, Taliansko, Maďarsko, Ukrajina, Česko, Alžísko, Francúzsko, USA, Dánsko, Nemecko, Slovensko, Nórsko, Madagaskar)

Zástupca predsedu TMK ZsFZ Mgr. Patrik Mojžiš sa od 30.6. do 10.7. 2014 zúčastnil 7. ročníka Letnej futbalovej školy Jozefa Barmoša. Tento letný futbalový tábor sa uskutočnil v obci Radava pri Nových Zámkoch. Garantom kvality letnej futbalovej školy ( LFŠ ) je pán Jozef Barmoš, ktorý s Patrikom Mojžišom a ďalšími dvoma trénermi riadi tréningový proces. Tento 52 násobný československý futbalový reprezentant, účastník ME a MS vo futbale, bývalý tréner Slovenska U21 a asistent pri reprezentácii mužov, momentálne prezident Interu Bratislava, je veľkou ľudskou osobnosťou a motiváciou pre mladých futbalistov na ich futbalovej ceste. LFŠ je určená pre deti vo veku 6 – 15 rokov. Zúčastnilo sa jej už takmer 1000 detí z 13 štátov: Slovensko, Anglicko, Taliansko, Maďarsko, Ukrajina, Česko, Francúzsko, Dánsko, Nemecko, Nórsko, Madagaskar, Alžírsko, USA. Je zameraná na zdokonaľovanie futbalových zručností v spojení s výučbou anglického jazyka zážitkovou formou. V tréningovom procese sú hráči rozdelení podľa veku a výkonnostnej úrovne do dvoch skupín, drilujú sa cvičenia zamerané na útočné herné činnosti jednotlivca, preferujú sa rôzne prípravné hry s maximálnym počtom hráčov 4:4 a využívajú sa prvky Coerverovej futbalovej školy. Výučba anglického jazyka prebieha pod vedením skúsených lektoriek so zameraním na futbalovú terminológiu a záujmy spojené s futbalom. Deti trénujú a aj angličtinu majú dvakrát za deň. V rámci regenerácie sa využíva bazén v areály penziónu.  Večerný program je zameraný na futbalové kvízy alebo rôzne súťaže a hry. Na konci turnusu sa odohrá prípravný zápas s okolitým družstvom. LFŠ Jozefa Barmoša má na Slovensku najdlhšiu tradíciu. Tento rok sme začali spolupracovať aj s hráčskou agentúrou Stars and Friends, jej skaut Michal Čierny nás navštívil. To, že na Slovensku a v zahraničí nás poznajú dokazuje aj fakt, že bol u nás aj slovenský futbalový reprezentant a hráč FC Liverpool Martin Škrteľ. Na záver každého turnusu je slávnostné ukončenie futbalového kempu, kde sa vyhodnotia futbalové kategórie a deti sú ocenené. Každý mladí futbalista a futbalistka, ktorí chcú začiatok prázdnin tráviť v spoločnosti ľudí, ktorí majú radi futbal a chcú zažiť radosť z futbalu, sú u nás vítaní.

         
lfsbarmos1   lfsbarmos2   lfsbarmos3
         

futbalnetlogo

logozsfznew

logoufts white 500

sfzlogo 200 200

eufa respect logo

fairplay

Top
Súbory cookie nám uľahčujú poskytovať pre Vás naše služby. Používaním týchto stránok nám dávate súhlas používať súbory cookie. Zároveň súhlasíte s Pravidlami ochrany osobných údajov na tejto stránke.