pondelok, 22 február 2021 19:44

Online vzdelávanie - DEVA SPORT ACADEMY

Napísal(a)
Ohodnotiť túto položku
(0 hlasov)

V rámci vzdelávania trénerov ponúkame zaujímavé online vysielanie z fyziotréningu, techniky Oxygen Advantage pre zlepšenie kondície a VO2Max, správneho nastavenia hlbokého stabilizačného systému a samozrejme regenerácie, strečingu a kompenzácie. Začíname v stredu 24.2.2021 o 19:00 cez ZOOM naživo.

Pre tých, ktorí chcú na sebe pracovať sme si pripravili 4 – týždňové online vzdelávanie pre trénerov a športovcov. Vzdelávanie je vedené fyzioterapeutmi a trénermi z DEVA Gymu, ktorí sa v praxi zameriavajú na kompenzačné cvičenia s deťmi, mládežou a dospelými s dôrazom na odstránenie plochonožia a chybného držania tela. Dlhoročne spolupracujú so športovcami, či už individuálnom alebo skupinovou formou s atlétmi, futbalistami, hokejistami a tenistami v rámci prevencie zranení, korekcie techniky a zlepšenia výkonu a regenerácie.
Toto vzdelávanie sa skladá zo živých vysielaní cez ZOOM a v priebehu mesiaca sa naučíte množstvo zaujímavých a overených poznatkov z fyziotréningu, techniky Oxygen Advantage pre zlepšenie kondície a VO2Max, správneho nastavenia hlbokého stabilizačného systému a samozrejme regenerácie, strečingu a kompenzácie.
Prvá skupina trénerov bola spokojná a veríme, že rovnako tak bude aj nasledujúca 
Začíname v stredu 24.2.2021 o 19:00 cez ZOOM naživo.
Počet miest je limitovaný.
Viac informácií ohľadom tohto programu nájdete na tomto odkaze: https://devagym.sk/devasportacademy/
Poznámka: pokiaľ si to tréneri chcú dať refundovať klubom, na požiadanie im bude vystavená faktúra
Videné 1544 krát Naposledy zmenené nedeľa, 20 marec 2022 07:58
Rastislav Vincúr

Administrátor portálu

Pre písanie komentárov sa prihláste

futbalnetlogo

logozsfznew

logoufts white 500

sfzlogo 200 200

eufa respect logo

fairplay

Top
Súbory cookie nám uľahčujú poskytovať pre Vás naše služby. Používaním týchto stránok nám dávate súhlas používať súbory cookie. Zároveň súhlasíte s Pravidlami ochrany osobných údajov na tejto stránke.