Konferencia trénerov SFZ

 

2013-12-02 16.36.36V podelok 2. decembra sa uskutočnila I. časť konferencie trénerov, ktorú usporiadal technický úsek SFZ a konala sa v Senci.

 

 

 

 

 


 

 

Program bol rozvrhnutý na celý deň. Na začiatku reprezentačný tréneri Kozák, Tarkovič a Galád zhodnotili účinkovanie reprezentačných výberov v kvalifikačnom cykle. Alexander Vencel mladší trénerom prezentoval pozíciu brankára a trénera brankárov v súčasnom vrcholovom futbale. Po ňom manažér vzdelávania SFZ Zsolt Pakusza oboznámil trénerov o aktivitách UEFA a SFZ v oblasti vzdelávania. V Ďalšej prednáške sa MUDr. Pavol Malovič venoval významu lekárskej starostlivosti vo vrcholovom futbale. Na záver vystúpil riaditeľ futbalovej akadémie Schalke 04 Bodo Menze, kde trénerov oboznámili z činnosťou akadémie, filozofiou, organizáciou, skautingom, trénerským obsadením a prípravou hráčov na prechod do prefesionálneho futbalu. V panelovej diskusii smerovanej k úspechom nemeckého futbalu Bodo Menze odpovedal na otázky ako sa dopracovať k úspešnej a atraktívnej hre. Odpoveď znela jednoducho: koncentrácia na správny výber talentov, práca s nimi dobré odborné riadenie a vhodné podmienky.

Celú konferenciu viedol riaditeľ technického úseku SFZ ján Greguš. Po konferencii si tréneri prevzali certifikáty, ktoré im budú uznané na predĺženie končiacich licencií. Konferencia pokračuje II. časťouv utorok pre trénerov útvarov talentovanej mládeže.

 

futbalnetlogo

logozsfznew

logoufts white 500

sfzlogo 200 200

eufa respect logo

fairplay

Top
Súbory cookie nám uľahčujú poskytovať pre Vás naše služby. Používaním týchto stránok nám dávate súhlas používať súbory cookie. Zároveň súhlasíte s Pravidlami ochrany osobných údajov na tejto stránke.