Trénerportál na Coerver Coachingu v Trnave

Coerwer TTFutbalová škola Coerver Coaching Česko/Slovensko usporiadala v Trnave od 1.júla kemp pre mladé futbalové nádeje na ihriskách Slávie. 

 

 

Kempy "Hraj ako hviezdy" sa zameriavajú na výučbu zručnosti špičkových svetových hráčov a tímov, aby inšpirovali hráčov viec trénovať a vidieť v tréningu zmysel.

Kempu v Trnave sa zúčastnilo 41 chlapcov a jedno dievča zo všetkých kútov Slovenska. Absolvujú  tréningy pod vedením vyškolených trénerov dopoludnia i popoludní. Pracujú v štyroch skupinách, dôraz sa kladie na správne ovládanie lopty ako aj výber správneho riešenia pri situáciách jeden na jedného. Takto sa deti pripravujú celý týždeň a veľmi sa snažia. Toto je správna cesta prípravy našich mladých futbalových nádejí. Škoda, že absentoval záujem trénerov, ktorí by si určite odniesli veľa odborných poznatkov a skúseností. Kemp sa končí v sobotu 6. júla dopoludnia. 

Celú organiázciu tohto podujatia má na starosti Jozef Brezovský, tréner mládeže Spartaka Trnava, podpredseda TMK ZsFZ a predseda TMK ObFZ Trnava.

Podrobnejšie informácie o tomto podujtí poskytneme po ukončení kempu.

Najbližší kemp sa koná 8 - 13 júla v Galante Coerver Coaching kemp Galanta 

Tréneri príďte načerpať nové poznatky.

futbalnetlogo

logozsfznew

logoufts white 500

sfzlogo 200 200

eufa respect logo

fairplay

Top
Súbory cookie nám uľahčujú poskytovať pre Vás naše služby. Používaním týchto stránok nám dávate súhlas používať súbory cookie. Zároveň súhlasíte s Pravidlami ochrany osobných údajov na tejto stránke.